03 May 2017 Crescendo @ Derby of Flanders, Lummen 2017


03 May 2017 Crescendo @ 1.45m CSI3* Lanaken 2017

03 May 2017 Breemeersen Crescendo en nakomelingen tijdens hengstenshow 2017

01 Jan 2016 Crescendo @ Sires of the World Mechelen CSI5* 2015

30 Sep 2014 Crescendo 8 jaar foutloos in 1.50m CSI Zandhoven

12 Jun 2014 Crescendo in de prijzen!
Tijdens de CSI3* Groentenjumping wist Crescendo zich 2x te klasseren in de 1.40m proeven. Deze jonge 8 jarige hengst debuteerde dit jaar op 1.50m niveau en liet met slecht 1 springfout zien dat hij ook dit niveau aankan. Hierdoor kan hij samen met Adorado deelnemen aan Longine Ranking proeven.

29 Dec 2013 Crescendo 10e in 1.40m Jumping Mechelen.

11 Jun 2013 Crescendo valt op als 7 jarige in de 1.40m proeven tijdens CSIO Lissabon 2013!


22 Apr 2013 Crescendo in vorm in Lummen!
Mooie foutloze omloop van Crescendo tijdens de finale van de 7-jarige paarden 1.35m tijdens CSI3* Lummen!

18 Mar 2013 Crescendo 3e plaats in Belgische hengstencompetitie!
Crescendo eindigt net als vorig jaar op een 3e plaats in het eindklassement van de Belgische hengstencompetitie voor 7-jarige hengsten. In 's Gravewezel wist hij te winnen, in Hulsterlo werd hij 2e en zowel in Gesves als in de Warre eindigde hij op een 3e plaats. Door zijn regelmaat en zijn uitstraling wist hij heel wat fokkers te bekoren en de eigenaars van een Crescendo nakomelingen konden trost zijn. Het was een geslaagde competitie met mooie sport, spanning en emotie. Als 7-jarige zal hij dit jaar starten aan zijn internationale carrière. Het eerste hoogtepunt dit jaar wordt het Belgisch Kampioenschap voor 7-jarigen tijdens de CSIO Lummen. Crescendo blijft net als de andere Breemeersen hengsten beschikbaar met vers sperma. Crescendo is een homozygoot bruin, dit wil zeggen dat hij geen vosse nakomelingen heeft.


11 Mar 2013 Crescendo aan de leiding van Belgische hengstencompetitie!
Met een 1e plaats in s' Gravewezel, een tweede plaats in Hulsterlo en een 3e plaats in Gesves staat hij met 2 punten voorsprong aan de leiding. Volgende week wordt er voor dubbele punten gesprongen tijdens de finale in de Warre. Deze finale zal beslissend zijn voor het eindklassement.


25 Feb 2013 Crescendo neemt de leiding over!
Breemeersen Crescendo wint de hengstencompetitie voor 7 jarige hengsten in 's Gravewezel. Door deze overwinning en zijn 2e plaats in Hulsterlo komt hij na drie manches aan de leiding van het eindklassement.
De volgende manche is op 9 maart in Gesves en de finale is op 16 maart in de Warre.

18 Feb 2013 Crescendo zilver @ hengstencompetitie 7j WEN
Na zijn overwinning vorig jaar sprong Crescendo dit jaar naar een mooie tweede plaats tijdens de Belgische hengstencompetitie in de WEN 2013!

15 Nov 2012 Crescendo valt op tijdens CSI3* Luik 2012
De eerste dag werd Crescendo knap ex-aequo winnaar in de proef voor 6 en 7 jarige paarden 1.25m met een mooie foutloze ronde. Ook de tweede dag sprong hij foutloos en met een snelle barrage werd hij opnieuw het beste 6-jarige paard. Een sterke en opvallende start van het wintercircuit.

23 Apr 2012 Crescendo @ spring tour CSI3* Lummen 201219 Mar 2012 Crescendo wint opnieuw!
Crescendo wint de finale van de Belgische hengstencompetitie voor 6-jarigen in de Warre. Crescendo werd 2e tijdens het BWP hengstenkampioenschap, hij won de Belgische hengstencompetitie in de WEN en schrijft ook de finale op zijn palmares. Hiermee is hij met voorsprong de best presterende BWP hengst. Alvast mooie vooruitzichten voor alle fokkers met een nakomeling van Crescendo!

13 Feb 2012 Crescendo wint hengstencompetitie WEN 2012!
Crescendo brengt de beker mee naar Stoeterij de Breemeersen! Na zijn tweede plaats in de BWP hengstenproef te Moorsele was het duidelijk dat Crescendo een geduchte concurrent zou zijn in de Belgische hengstencompetitie 2012. De eerste manche van deze hengstencompetie werd verreden in het prachtig decor van de Winter Equestrian Night 2012 in Hulsterlo. Met 30 deelnemers in de hengstenproef voor 6-jarige hengsten was het duidelijk dat er hard zou moeten gestreden worden om de eerste beker van het seizoen binnen te halen. Crescendo sprong bijzonder overtuigend en kon door zijn souplesse en techniek de kleinere hengsten toch voorblijven in de barrage. Een mooie overwinning die gesmaakt werd door de fokkers en in het bijzonder door de fiere eigenaars van een Crescendo-nakomeling.
Crescendo zal niet deelnemen aan alle manches van de Belgische hengstencompetitie 2012. Hij zal deelnemen aan de hengstenproef tijdens de Flanders Horse Expo in Gent en nadien zal hij starten aan zijn internationale carrière. De komende maanden staan alvast de CSI3* in Strazele en de CSI3* lentetour in Lummen op het programma.
24 Jan 2012 Crescendo pakt zilver op BWP hengstenkampioenschap!
Tijdens de jaarlijkse BWP hengstenkeuring in Moorsele staat de vrijdagavond steeds in het teken van de reeds gekeurde hengsten die zich kunnen bewijzen tijdens het hengstengala. Met een mooie fouloze ronde en een snelle barage wist Crescendo het zilver te bemachtigen in de proef voor 5 en 6-jarige hengsten. Een knappe prestatie die in de smaak viel van het publiek die massaal aanwezig was.


01 Jan 2012 Crescendo valt op tijdens hengstenproef 5-jarige hengsten CSI5* Mechelen.
Een mooie foutloze ronde bracht Crescendo in de barrage van de hengstenproef voor 5-jarige hengsten in CSI5* Mechelen. Met het mes tussen de tanden werd er gestreden voor de overwinning. Alles verliep vlekkeloos en even zag het er naar uit dat Crescendo de leiding ging overnemen maar een foutje op de laatste hindernis wierp roet in het eten. Toch een prachtige prestatie voor deze jonge hengst.


30 May 2011 Crescendo springt opnieuw foutloos!
Tijdens de Nationale Cyclus voor 5 jarige paarden sprong Crescendo in Moerzeke opnieuw een overtuigende foutloze omloop.

26 Apr 2011 Crescendo blijft leider van de nationale Cyclus 5jarige paarden!
Opnieuw een foutloze rit voor Crescendo! Deze keer verhuisde de nationale cyclus naar Pottes. In totaal sprong Crescendo reeds 4 foutloze omlopen en staat hij zonder strafpunten aan de leiding van het voorlopig eindklassement.

19 Apr 2011 3 op 3 voor Crescendo!
Crescendo nam 3 maal deel aan de nationale cyclus voor 5-jarige paarden en bleef telkens mooi foutloos. Hiermee werd hij ex-aequo winnaar in Hulsterlo, Moorsele en Basècle.

01 Apr 2011 Voorstelling Crescendo, 5 jaar, tijdens hengstenshow 2011!

30 Mar 2011 Crescendo ex aequo winnaar Cyclus Hulsterlo!
Het outdoor seizoen is net begonnen en Crescendo sprong meteen een mooi foutloos parcours tijdens de nationale cyclus in Hulsterlo. Dit was ook de eerste wedstrijd van het criterium voor 5-jarige paarden.

21 Mar 2011 Crescendo wint finale hengstencompetitie!
Crescendo springt opnieuw een foutloos parcours en wint de finale van de Belgische hengstencompetitie voor 5-jarige hengsten. Hiermee is het indoorseizoen afgerond en beginnen de outdoor wedstrijden voor jonge paarden. Crescendo zal deelnemen aan de Nationale Cyclus voor 5-jarige paarden. De goedgekeurde hengsten krijgen steeds het voorrecht om op het middaguur te springen.

Alvast enkele data wanneer Crescendo zeker te zien zal zijn!
26 maart: Hulsterlo
2 april: Moorsele
24 april: Pottes
14 mei: Aalter
28 mei: Moerzeke

25 Feb 2011 Crescendo wint ook in Gent!
Crescendo springt opnieuw een mooi foutloos parcours tijdens de hengstencompetitie in Gent. Hiermee werd hij ex-aequo winnaar van de proef voor 5 jarige hengsten!

14 Feb 2011 Crescendo wint hengstencompetitie in Lier!
Na een mooie foutloze omloop werd Crescendo ex-aequo winnaar van de proef voor 5 jarige hengsten tijdens de Winter Equestrian Nights in Lier!

07 Feb 2011 Brons voor Crescendo op het BWP hengstenkampioenschap!
Crescendo haalde een mooie 3e plaats bij de 5 jarige hengsten tijdens het BWP hengstengala!

05 Jul 2010 De veulens van Crescendo vallen op!
Tijdens het BWP veulenkampioenschap in St Lievens Houtem konden twee veulens van Crescendo zich selecteren voor de finale van de hengstenveulens. Op een mooie 4e plaats eindigde Kigali van ’t Hulsthof (Crescendo x Stew Boy) van Van der Hulst Joshua. Krack Van Den Overweg (Crescendo x Gratianus) van Stevens Ronny behaalde de 10e plaats.

12 Apr 2010 De eerste veulentjes van Crescendo zijn geboren!
De eerste veulentjes van Crescendo zijn geboren en de reacties zijn bijzonder positief. Het zijn edele en langbenige veulentjes. We kijken alvast uit naar de veulenkampioenschappen. Zoals voorspeld worden er geen vosse veulentjes geboren. Fokkers die mooie foto's hebben van hun Crescendo veulen mogen die steeds doorsturen naar stoeterij@breemeersen.be

Voor meer foto's kan u terecht op de nieuwe facebook-pagina van Crescendo!
Word nu fan en blijf steeds als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes.20 Mar 2010 Video van Crescendo onder het zadel!
Link naar video

14 Mar 2010 Crescendo wint hengstencompetitie 2010!!
Crescendo kwam deze winter vijf maal aan de start en galoppeerde steeds foutloos over de eindstreep. Met veel souplesse en gemak sprong hij de parcours voor 4-jarige hengsten. Vier foutloze omlopen in de Belgische hengstencompetitie voor 4-jarige hengsten leverde hem de overwinning van het totaalklassement op. Met veel ongeduld is het uitkijken naar het vervolg van zijn veelbelovende springcarrière.

01 Mar 2010 Crescendo winnaar 4-jarige hengsten tijdens Flanders Horse Expo Gent!
Net zoals in Moorsele en in Hulsterlo springt Crescendo opnieuw foutloos tijdens de belgische hengstencompetitie. Met deze foutloze omloop wordt hij voor de derde maal ex aequo winnaar van de proef voor 4-jarige hengsten en blijft hij ook aan de leiding in het eindklassement. Vooral de rust, de souplesse en het gemak waarmee hij het parcours sprong was heel opvallend.

02 Feb 2010 Crescendo opnieuw op de afspraak!
Na zijn opvallend optreden tijdens de hengstenkeuring in Moorsele liet Crescendo opnieuw zijn kwaliteiten zien tijdens de Belgische Hengstencompetitie in Hulsterlo. Door zijn foutloze omloop komt hij ex-aequo aan de leiding in het klassement.

19 Jan 2010 Crescendo valt op tijdens BWP hengstengala!
Net zoals alle vierjarige BWP-hengsten was Crescendo op de afspraak tijdens het BWP hengstengala in Moorsele. Door zijn verschijning en zijn springtechniek was hij een veelbesproken hengst bij de fokkers. Vooral de souplesse en de rust waarmee hij het parcours 2x foutloos sprong kon de fokkers duidelijk bekoren. Het wordt uitkijken naar de eerste veulentjes die dit jaar geboren worden.

19 Nov 2009 Crescendo schitterend tijdens de 70-dagen test in Hannover!
Crescendo is pas drie jaar en had naast een druk dekseizoen (120 merries) niets te presteren. Door de grote belangstelling werd er besloten om Crescendo zijn 70 dagen test in Adelheidsdorf (Hannover) te laten doen zodat hij ook voor het Hannoveraans stamboek zou mogen dekken. Met een prachtige 5de plaats overtreft hij alle verwachtingen en bewijst hij opnieuw zijn talent. Adelheidsdorf is het belangrijkste centrum in Hannover waar tal van gerenomeerde hengsten hun testen gedaan hebben. Samen met zijn goedkeuring voor Hannover van vorig jaar betekent dit resultaat dat hij voor Hannover en verschillende andere duitse stamboeken mag dekken.
Tijdens deze testen wordt er naast de dressuuraanleg en de springaanleg ook heel veel aandacht besteed aan het karakter en aan de 'rittigkeit': het zich laten rijden.
Alvast een goede start van een mooie sportcarrière!

Enkele punten!
Karakter = 8/10
Temperament = 8/10
Werkwilligheid = 8/10
Galop = 8/10
Parcours springen = 8/10
Springmanier = 9/10
Springvermogen = 9,67/10

24 Mar 2009 CRESCENDO gekeurd voor het BWP!
Onze laatste aanwinst kreeg ook groen licht tijdens de derde fase van de BWP hengstenkeuring en mag dus starten aan zijn dekdienst!
Crescendo was een opvallende verschijning tussen de andere hengsten en liet zich aangenaam rijden. Tijdens de springproef was hij heel zelfzeker en sprong hij heel soepel en met een voortreffelijke techniek. Hij zal opnieuw te bezichtigen zijn tijdens onze hengstenshow op 29 maart 2009.
Er is ook nog een leuk weetje over deze hengst: volgens de DNA-testen bij Animal Genetics in de UK is Crescendo vrij van vosfactor. Hij is homozygoot op de zwartfactor en kan dus geen vosse veulentjes geven. Volgens dit labo zal Crescendo enkel zwarte en bruine veulentjes geven. Schimmel is natuurlijk ook mogelijk indien de merrie schimmel is.

19 Jan 2009 Crescendo krijgt groen licht van het BWP!
Onze nieuwste aanwinst slaagde voor de tweede fase van de BWP-hengstenkeuring en mag dus deelnemen aan de zadelproeven die zullen doorgaan van 18 tot 21 maart. We kregen bijzonder veel positieve reacties van de fokkers over het voorkomen en het springen van deze nieuwe hengst!

03 Nov 2008 Nieuwe hengst op de Breemeersen.
Er is een nieuwe hengst op de Breemeersen! Hij werd goedgekeurd op de laatse keuring in Hannover en werd tijdens de veiling die daarop volgde aangekocht. Hij stamt uit een bijzonder goede bloedlijn met tal van prestatiepaarden. Deze Contendro I x Salieri x Pik Bube I hengst beschikt over een prachtig exterieur, een super springtechniek en veel souplesse. Hij is zwartbruin en zal ongeveer 1.72m worden. We moeten nog een goede naam bedenken maar die zullen we binnenkort bekend maken. Alvast een voorsmaakje van zijn springkwaliteiten. video