Lid worden

Word lid van de academy en geniet van volgende voordelen

·         Gratis toegang tot alle workshops

·         Gratis begeleiding tijdens de wedstrijden in de Breemeersen

·         Je kan je inschrijven voor de trainingen.

Het lidgeld is 400 euro per jaar

Er zullen een 8-tal workshops georganiseerd worden tijdens de opleiding.
Ook niet-leden kunnen inschrijven voor een workshop en betalen hiervoor 50 euro. Ouders van leden betalen slechts 25 euro per workshopsOpleiding op maat

Kies welke trainingen je wenst te volgen


Springtrainignen

Voor de springtrainingen maken we verschillende groepen volgens het niveau en de leeftijd van de ruiters. Ook ponyruiters, vanaf 14 jaar, en jonge paarden zijn welkom, hiervoor maken we afzonderlijke groepen. De springtrainingen organiseren we om de twee weken en afwisselend met de dressuurtrainingen zodat de ruiters en amazones beiden kunnen volgen. Er zijn in totaal een 15-tal springtrainingen tijdens de opleiding.
Het inschrijvingsgeld voor deze reeks springtrainingen is 500 euro.


Dressuurtrainingen

Naast springtrainingen kan je ook dressuurtrainingen volgen. Deze trainingen staan steeds in functie van het springen en zijn dus gericht naar springruiters en -amazones. Er zullen ook hier groepen gemaakt worden volgens het niveau en de leeftijd van de ruiters en amazones. Er zijn in totaal een 15-tal dressuurtrainigen tijdens de opleiding die je kan volgen voor 500 euro.


Longeertrainignen

Tijdens de opleiding organiseren we een 5-tal longeertrainingen die je leren je paard op verschillende manieren te longeren. Deze trainingen staan ook open voor mensen die niet aan de spring- en dressuurtrainingen deelnemen en voor ouders van leden.
Voor 150 euro kan je deze reeks longeertrainingen volgen.
Online inschrijven

Lid worden en inschrijven voor de trainingen via deze link.

Betalingsgegevens

"De Breemeersen" vzw
Breemeersen 36
9880 Aalter
Rekening-nr: BE64 7370 2100 1452